koegeskaffebar-logo
×
logo
Hjem Koncept Galleri Nyheder Om os Kontakt
coffee beans

Just Coffee

Vi har efter nøje udvalg, fundet to kaffeleverandører som vi, både som virksomhed, men også som mennesker, kan stå inde for, med god samvittighed idet de leverer bæredygtig, og kvalitetsrig kaffe, som selvfølgelig også er økologisk.

Ligesom os, er Just Coffee en lille familieejet virksomhed, lokaliseret på Midtsjælland. Just Coffee er et bæredygtigt kafferisteri, som importerer kvalitetsrig grøn kaffe der er økologisk certificeret. De vægter desuden selv at handle efter bæredygtige principper. Deres tre grundprincipper lægger vægt på kvalitet, miljøet og bæredygtig handel:

Når fair trade ikke er fair:

Just Coffee fokuserer på en mere retfærdig handel som bygger på ærlighed, og efter løbende dialoger med kaffedyrkerne, har de indset at “Fair Trade minimumsmodellen” simpelthen ikke er fair nok. Derfor har Just Coffee valgt at bygge sin egen model som kommer tættere på udtrykket “fair”. Men trods de ikke har Fair trade certifikatet, er de stolte af at kunne sige at de fra starten har opnået at blive 100 procent økologisk certificeret

Er du interesseret i at læse mere? Klik ind på deres hjemmeside gennem knappen nedenfor.

Just Coffee
latte art

Coffee Collective

Vores anden brillante leverandør, er navnlig Coffee Collective. De fokuserer på at kreere den bedste kaffeoplevelse i verden, samtidig med at de bidrager og hjælper kaffedyrkere til at opnå mere værdi. De rister deres kaffe dagligt, med fokus på bæredygtighed fra frø til kop. Én af deres kerneværdier er at have så høj gennemsigtighed i deres arbejde som muligt. De har handlet med kaffe direkte fra kaffedyrkere af, siden 2008, og besøger dem flere gange om året.

For at gøre en forskel, tror Coffee Collective på, at man bliver nødt til at starte med sig selv. Derfor har de valgt at lave en kaffeoplevelser som bidrager til denne udvikling. Desuden er de ’Certified B Corporation’ hvilket vil sige at de, hvert år, offentliggører hvor meget deres kaffedyrkere faktisk tjener pr. pose produceret. Deres mål med bæredygtighed har været en central del af deres koncept, siden dag et.

Coffee Collective ønsker at oplyse deres kunder om den kaffe de køber. Derfor kan man på hver enkelt kaffepose se hvem der har produceret den, og hvilke ekstra kvaliteter som er blevet tillagt den individuelle pose. Den ekstra kvalitet er et udtryk for at Coffee Collective betaler kaffedyrkerne mere end markedsprisen da de mener at kvaliteten de får er tilsvarende lige så høj.

Alt det kan du blive meget klogere på ved at klikke ind på deres hjemmeside gennem knappen nedenfor

Coffee Collective
black board

Vores udvalg

Her finder du vores udvalg, samt priser på de enkelte ting. Følg med her på hjemmesiden, da vi løbende opdaterer udvalget mht. skift i sæson og højtider, da der kan komme nyheder og ændringer.

Derudover kan du altid kigge forbi vores kaffebar, hvor man også kan se udvalget på vores tavle.

barista picture

Artibus Chokolade

Vi får vores flødeboller og barer fra Artibus Chokolade, vores trofaste chokoladepige. Alt er håndlavet med kærlighed og kvalitet. Artibus Chokolade er en mindre chokoladefabrik, placeret i Karlslunde, som vi har fået øjnene op for, og introduceret Køge for. Flødebollerne er håndlavede, med et tykt lag chokolade og en fyldig marcipanbund.

Har du også hørt om vores berømte müslibarer, kokosbar og/eller lemon kokosbar, rundt omkring i Køge? De er altid at finde hos os. Vi opdaterer løbende vores udvalg fra vores chokoladepige, da det kan ske, at vi skifter ud i vores udvalg, for at prøve noget andet lækkert. Følg endelig med på vores Facebook side, hvor vi hyppigere opdaterer med nyheder i vores udvalg.

Artibus Chokolade

interior picture

Ole Chokolade

Vi kan med stolthed sige at vi er forhandlere af Ole Chokolade, som er en chokoladefabrik lokaliseret i Kolding, Jylland. Vi faldt med det samme for deres lækre håndlavede chokolade, og vidste at det ville passe perfekt ind i vores kaffebar, og det koncept, vi ønsker at have. Så nu bringer vi som de første, Ole Chokolade til Køge.

Ole Chokolade vil altid være at finde hos Køges Kaffebar. Vores samarbejde lanceres med Påske-udgaven limited edition, som kun findes i begrænset parti.

Vi håber I bliver ligeså vild med denne kvalitet chokolade, som vi selv er.

Ole Chokolade