koegeskaffebar-logo
×
logo
Hjem Koncept Galleri Nyheder Om os Kontakt
black board

Hvem er vi?

Onsdag den 3. februar åbnede vi en ny kaffebar i Køge, lokaliseret på Vestergade 9. Vi er en familie der står bag. Ejerne er os, Søren Bengtsen & Karina Beyer Plambæk, vores datter Nanna Michala Plambæk Bengtsen, er også ansat som varetager regnskabet og er P.A. Vi er bosat i Køge, og nyder at handle ind og støtte lokale butikker, og få os en god sludder med alle butiksejere og personale. Når ikke vores dygtige baristaer står i frontlinien, kan I møde os alle i ny og næ, i kaffebaren, hvor vi vil glæde os til at servere en kop kaffe til jer.

Vi byder på et nyt og spændende kaffekoncept. Kaffen er brygget på de bedste og mest smagfulde bønner! Vi glæder os til at byde jer velkommen, på en dejlig kop kaffe, kage og andre lækkerier. Så er vi i gang!

Du kan læse mere om os i denne artikel, bragt af vores lokalavis ‘Dagbladet Køge’, hvor vi uddyber vores motivation for at åbne Køges Kaffebar.

Læs artiklen her

coffeemachine

Ikke bare en kaffemaskine...

Vores bønner lever op til højeste kvalitet, miljø, bæredygtighed og værdi for kaffedyrkere.

Det går Køges Kaffebar ind for.

Vi laver vores kaffe, på den italienske kaffemaskine fra mærket ‘Carimalli’. Modellen vi ejer, findes kun to steder i Danmark.

Vi går ikke på kompromis med vores udstyr. Vores PUQ Press, sikrer at kaffebønnerne presses perfekt.

Vores kaffekværn bliver vejet og justeret hver morgen, afhængig af kaffetypen, der udvælges, ned til mindste gram, derudover brygges ved det nøjagtige antal sekunder, den skal løbe på, som sikrer den gode konsistens i kaffen.

barista picture

Baristaerne

Vores baristaer har flere års erfaring med at levere fantastisk og velsmagende kaffe til perfektion!
Vi udfører nøje kvalitetssikring af hver enkelte kop kaffe, da vi ønsker at opfylde hver enkelte kundes behov og ønsker.

Når vi ansætter, bruger vi lang tid på at sikre os at baristaerne opfylder kravene om at levere højkvalitets kaffe og samtidig har sans for kundeservice, da vi vægter glade og tilfredse kunder som det højeste på vores liste.

interior picture

Indretning

Hos Køges Kaffebar har vi sigtet efter et stilrent design, med vores matsorte desk – som nok er det første man bemærker ved sin indtræden hos os. Vi har fået en utrolig dygtig gulvlægger til at lægge vores drømmegulv, navnlig et sildebensparket gulv, som giver et stilet design og opfylder vores standard.

Ved indretning har vi fået hjælp fra Vivo Design fra Brogade 12 i Køge, som er en lokal butik med boligindretning i skandinavisk design. Her har vi givet frie tøjler, til at de har kunne fylde vores Kaffebar med møbler, interiør og indrettet det ud fra deres ekspertise.

I vores kaffebar findes desuden et loungeområde som er blevet bygget af vores dygtige tømrer. Loungen er formet som en hestesko og bidrager til det rå – men stilrene look. Vores menu er skrevet på kridttavle, og er ikke til at overse når man besøger vores Kaffebar, vi synes selv, det skaber en hyggelig gammeldags stemning – med en god aura som bare gør det hele lidt mere nærværende hos os.